Cel mai mare mall din Târgu Mureș, închis temporar din cauza gândacilor

Cel mai mare mall din Târgu Mureș, închis temporar din cauza gândacilor

Foto via Agerpres

Profit.ro
Profit.ro
scris 24 ian 2024

Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Mureș a anunțat închiderea temporară a celui mai mare mall din Târgu Mureș, Shopping City, după ce inspectorii au depistat gândaci, atât în unele spații de depozitate a materiilor prime alimentare, cât și în zona de producție, dar și pe holuri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

"În urma sesizării depuse la sediul CJPC Mureș în după-amiaza zilei de 23 ianuarie 2024, în care se reclama existența gândacilor în incinta unui operator economic, comisarii au desfășurat o amplă acțiune de control la mai mulți operatori economici - prestatori de servicii alimentare din complexul Shopping City din Târgu Mureș. Astfel, în patru unități de alimentație publică s-au depistat gândaci în spațiile de depozitate a materiilor prime și producție, precum și în spațiile adiacente (holuri, oficii de depozitare a materialelor de curățenie, diverse anexe, etc.). S-au dispus măsurile de opriri temporare a prestărilor de servicii de alimentație publică (...) Pentru întregul complex Shoppig City Târgu Mureș s-a dispus măsura de oprire temporară până la remedierea deficiențelor. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 20.000 lei", a anunțat CJPC Mureș, arată Agerpres.

VIDEO&FOTO Rompetrol duce conceptul ”hei” în Republica Moldova. În România a lansat benzinării de un nou tip. „Este o premieră pentru România, un concept gândit integrat.\ CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Rompetrol duce conceptul ”hei” în Republica Moldova. În România a lansat benzinării de un nou tip. „Este o premieră pentru România, un concept gândit integrat."

CJPC Mureș a mai constatat și alte deficiențe, precum: lipsa capacelor la coșurile pentru reziduuri, paie - pentru băuturi - și șervețele neambalate individual, neprotejate împotriva contaminării, lipsa graficelor pentru schimbarea uleiurilor uzate, nerespectarea compatibilităților în utilajele frigorifice la depozitarea/păstrarea alimentelor, recipiente cu sosuri fără data limită de consum, recipiente cu uleiuri depozitate direct pe paviment și altele. 

viewscnt
Afla mai multe despre
mall
mures
gandaci