CEL.ro a finalizat dezvoltarea platformei de tip marketplace și estimează vânzări mai mari cu 25% în primele 6 luni

CEL.ro a finalizat dezvoltarea platformei de tip marketplace și estimează vânzări mai mari cu 25% în primele 6 luni
scris 11 apr 2018

CEL.ro, magazinul online gestionat de compania Corsar Online, a finalizat procesul de dezvoltare a platformei de tip marketplace și a lansat-o, adresându-se atât magazinelor online sau offline, cât și importatorilor și producătorilor, estimând că acesta va genera 25% din totalul vânzărilor, în prima jumătate a anului.

În urmă cu un an, retailerul a intrat pe piața asigurărilor RCA.

Banca Transilvania analizează variante de conversie a creditelor în franci elvețieni preluate odată cu Bancpost CITEȘTE ȘI Banca Transilvania analizează variante de conversie a creditelor în franci elvețieni preluate odată cu Bancpost

Anul trecut, CEL.ro a ajuns la o cifră de afaceri de 59 de milioane de euro și la 2,7 milioane de comenzi procesate. Vizitele pe varianta de mobile au crescut cu 50% față de anul precedent și ajung la 58% din totalul vizitelor pe site. 

CEL.ro, gestionat de compania Corsar Online, a fost înființat în anul 2005 și are peste 150 de angajați.

Corsar Online este deținută integral de Tiberiu Pop.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
cdl.ro
marketplace
vanzari