CEL.ro lansează Black Friday și promite reduceri de până la 70%

CEL.ro lansează Black Friday și promite reduceri de până la 70%
scris 8 nov 2018

CEL.ro, unul dintre principalii jucători din piața de e-commerce din România, anunță că va începe campania de Black Friday pe 9 noiembrie și oferă reduceri de până la 70% clienților săi.

Potrivit retailerului, cele mai atractive reduceri sunt la branduri precum Samsung, iPhone, Huawei, LG, Xiaomi, Xerox, Asus, Lenovo, Remington, Philips, etc.

Guess, unul dintre cei mai mari retaileri de modă din lume, intră în România cu o firmă de distribuție proprie. Co-fondatorul Paul Marciano, confruntat cu acuzații de hărțuire CITEȘTE ȘI Guess, unul dintre cei mai mari retaileri de modă din lume, intră în România cu o firmă de distribuție proprie. Co-fondatorul Paul Marciano, confruntat cu acuzații de hărțuire

Campania de Black Friday a retailerului va fi completată și de platforma Marketplace, lansată în primăvara acestui an, unde 800 de parteneri vor oferi prețuri speciale la categorii precum mobilă, bricolaj, decorațiuni sau articole sport și fashion.

CEL.ro, gestionat de compania Corsar Online, a fost înființat în anul 2005 și are peste 150 de angajați. Corsar Online este deținută integral de Tiberiu Pop.

viewscnt
Afla mai multe despre
black friday
reduceri
cel.ro