Coffee 2 Go Romania a inaugurat două cafenele sub un nou concept

Coffee 2 Go Romania a inaugurat două cafenele sub un nou concept
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 13 dec 2016

Coffee 2 Go Romania, care deține 15 coffee spot-uri cu vânzare asistată, deschide două cafenele proprii în București, sub un nou concept - Coffee 2 Go Inside, cu spațiu amenajat pentru a bea cafeaua. Compania estimează că va deschide până la sfârșitul anului viitor alte 10 unități Coffee 2 Go –Inside în regim de franciza, în diferite orașe ale României. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noile unități  se află  pe str. Batistei Nr. 23 si Bd. Pache Protopopescu Nr. 101. Primele doua cafenele Coffee 2 Go-Inside.

Cele două unități au o suprafață de 20 mp, iar investia pentru amenajarea fiecarei cafenele s-a ridicat la 10.000 euro, care a inclus renovarea, decorarea, mobilarea și utilarea complete.

Gregory’s România, lovit de criză, a vândut spațiul din Centrul Vechi grupului elen care îi este acționar majoritar. Posibil semnal de reluare a activității CITEȘTE ȘI Gregory’s România, lovit de criză, a vândut spațiul din Centrul Vechi grupului elen care îi este acționar majoritar. Posibil semnal de reluare a activității

Investitia din partea francizaților poate fi mai mică de 10.000 de euro, în funcție de costurile materialelor de amenajare practicate în orașele în care se vor deschide cafenele în regim de franciză. 

Grupul Coffee 2 Go a fost înființat în 2013 și deține în prezent un număr de 15 coffee spot-uri în regim propriu sau franciză, amplasate în prezent în București, Pitești, Brașov și Piatra Neamț.  Anul acesta a inaugurat primul STAY by Coffee 2 Go, de aproximativ 400 mp.

Cifra de afaceri a grupului Coffee 2 Go a crescut de la înființare de 3 ori, la 3 milioane lei în acest an.

viewscnt
Afla mai multe despre
coffee 2 go
cafenele