Confirmare: Auchan intră pe segmentul de magazine tip supermarket

Confirmare: Auchan intră pe segmentul de magazine tip supermarket
scris 13 dec 2017

Auchan Retail România, subsidiara din România a grupului francez Auchan Retail, al 11-lea comerciant alimentar din lume, a anunțat astăzi că deschide două magazine tip supermarket, MyAuchan. Profit.ro a anunțat recent că retailerul a preluat rețeaua de magazine OK Supermarket, intrând astfel pe acest segment de magazine.

Retailerul deschide astfel unitățile My Auchan Rosetti și My Auchan Otopeni 16, ambele în București.

În vară, retalerul a anunțat că va deschide până la sfârșitul anului primul său supermarket, în magazinul Bucur Obor, centru emblematic pentru comerțul bucureștean. 

Magazinele OK Supermarket sunt operate de familia Farr prin intermediul companiei Farr Group.

Auchan Retail este unul dintre cele mai importante lanțuri comerciale, locul 11 în lume, prezent în 17 tari, cu peste 3.700 de magazine si aproape 350.000 de angajati.

FOTO Kaufland România lansează un nou concept de open mall pentru galeriile comerciale: este startul pentru \ CITEȘTE ȘI FOTO Kaufland România lansează un nou concept de open mall pentru galeriile comerciale: este startul pentru "mall-urile" noastre!

Începând din acest an, Auchan Retail România și-a extins dezvoltarea în zona de multiformat prin deschiderea primelor magazine de proximitate – MyAuchan, în parteneriat cu Petrom SA.

În prezent, Auchan România numără 33 de hipermarketuri și 4 magazine de proximitate My Auchan - deschise în statii Petrom.

viewscnt
Afla mai multe despre
auchan
bucur obor