CONFIRMARE Taco Bell deschide primul restaurant din afara Capitalei

CONFIRMARE Taco Bell deschide primul restaurant din afara Capitalei
scris 20 dec 2018

Taco Bell, lanțul de fast food cu specific mexican, a decis să deschidă primul restaurant din afara Capitalei la Cluj-Napoca, în complexul Iulius Mall, investiție de 350.000 euro.

Mutarea a fost anunțată în exclusivitate de Profit.ro în urmă cu câteva zile.

Recent, compania a deschis cel de-al patrulea restaurant Taco Bell în incinta AFI Cotroceni, din București, investiție de aproximativ 450.000 de euro, și a anunțat deschiderea unui restaurant în Timișoara în 2019, prima unitate din vestul țării.

De Crăciun, 42% dintre români cheltuiesc mai mult decât ar trebui. Explicație: \ CITEȘTE ȘI De Crăciun, 42% dintre români cheltuiesc mai mult decât ar trebui. Explicație: "Mesajele din rețelele de socializare mă fac să cumpăr mai mult”

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din domeniul food service din România și deține companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell.

În prezent, sunt peste 360 de restaurante Taco Bell în 27 de țări din afara Statelor Unite, iar obiectivul de extindere internațională a brandului vizează atingerea a 1.000 de restaurante până în 2022. Compania și francizele sale operează peste 7.000 de restaurante care generează vânzări de peste 9 miliarde de dolari.

Obiectivul brandului este de a deveni o companie cu vânzări globale de 15 miliarde de dolari și cu 9.000 de restaurante la nivel mondial, până în 2022.

viewscnt
Afla mai multe despre
taco bell
fast food