Confort, eleganță și un look nou de toamnă pentru casa ta cu SensoDays

Confort, eleganță și un look nou de toamnă pentru casa ta cu SensoDays
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 27 sep 2023

Toamna este anotimpul începuturilor. Odată cu reîntoarcerea la școală a copiilor și a noastră la birou, ne dorim o transformare vizibilă, aparte. Una dintre aceste schimbări poate fi asociată casei în care trăim, acel spațiu în care ne relaxăm și lucrăm deopotrivă. SensoDays este cel mai de încredere partener în tot acest proces de “make-over”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Luxul, calitatea premium și confortul: 3 dintre cele mai importante valori SensoDays

Numărul 1 în materie de Home Décor de la noi din țară, SensoDays are în portofoliu branduri internaționale de top și produse a căror excelență nu poate fi contestată, pentru fiecare încăpere din casă. Luxul se definește prin atenția la detalii, calitate, aspectul rafinat și sofisticat al produselor, de la sanitare pentru baie până la canapele moderne pentru living.

Pe SensoDays le veigăsi pe toate, dublate de confort, încă un element atât de important atunci and vorbim despre casă.

Confort, eleganță și un look nou de toamnă pentru casa ta cu SensoDays

Livrare rapidă, discounturi avantajoase și un showroom prietenos pentru încă și mai multă inspirație

Atunci când ai norocul să găsești toate produsele dorite în același loc, vrei să începi acest proces de transformare cât mai repede. Vestea bună este că pe SensoDays ai livrare rapidă de oriunde ai comanda.

Pentru București și județul Ilfov, pentru comenzi cu produsele “În stoc”, livrarea se face chiar în aceeași zi, cu flota SensoDays. Pentru țară, livrările se fac prin curierat rapid, în cel mai scurt timp posibil.

Un alt avantaj SensoDays sunt posibilitățile de discounturi periodice. În funcție de valoarea comenzii, primești 4%, 8% sau 10% discount, iar dacă bugetul tău este de minimum 25.000 lei intri automat în Premier Club, acolo unde ai “price match”, garanția celor mai bune achiziții, consiliere personalizată gratuită, 5% discount pentru comenzile ulterioare și multe alte beneficii.

Pentru că luxul se simte cel mai bine “live”, ești invitat în Showroom SensoDays din Str. Bilciurești nr. 20-22, sector 1, București. Lasă-te inspirat de texturi, materiale și culori, toate exprimate artistic în produse premium și colecții spectaculoase, aranjate în ambiente spectaculoase, care îți vor fi cu siguranță inspirație.

Confort, eleganță și un look nou de toamnă pentru casa ta cu SensoDays

SensoDays rafinament pentru fiecare colț al casei tale

Casa este spațiul perfect pentru clipele noastre de relaxare, întâlnirile cu cei dragi sau zilele petrecute la “biroul de acasă”. Toate acestea capătă un farmec aparte cu SensoDays. Îmbracă-țifiecare moment special cu produsele SensoDays. Citește o carte bună într-un fotoliu Stressless, organizează o masă cu prietenii pe care să o amenajezi cu seturi luxury Villeroy& Boch, savurați împreună o șampanie bună în pahare de cristal Zwiesel sau achiziționează-ți pentru birou o veioză Lux Lawyer.

Îmbracă-ți casa în eleganța toamnei cu SensoDays, site-ul numărul 1 în materie de Home Décor de la noi. Astăzi, SensoDays se află în peste 300.000 de case ale românilor cu cel puțin un produs. Calitatea premium și standardele ridicate SensoDays reprezintă garanția succesului și două dintre motivele pentru care clienții aleg mereu acest brand de succes.

Confort, eleganță și un look nou de toamnă pentru casa ta cu SensoDays

viewscnt
Afla mai multe despre
sensodays
showroom