Danezii de la JYSK deschid un magazin în Bistrița Retail Park

Danezii de la JYSK deschid un magazin în Bistrița Retail Park
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 mai 2017

Retailerul danez de mobilă și accesorii JYSK a închiriat peste 1.275 metri pătrați la Bistrița Retail Park.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Parcul presupune amenajarea unei galerii comerciale de 9.000 metri pătrați, care va include și un hipermarket Selgros, investiție de 7,5 milioane euro.

 

Contractul a fost intermediat de compania de dezvoltare imobiliară Element Development, înființată de Ionuț Dumitrescu, iar antreprenor general al proiectului este compania locală Campeador.

Marks & Spencer închide 3 magazine din Iași, București și Constanța și vinde celelalte 3 din România unui grup cipriot CITEȘTE ȘI Marks & Spencer închide 3 magazine din Iași, București și Constanța și vinde celelalte 3 din România unui grup cipriot

”Creșterea puterii de cumpărare și lipsa spațiilor moderne de retail în orașele secundare au determinat o cerere mare pentru parcul de retail pe care îl dezvoltăm în Bistrița. Retailerii caută opțiuni de dezvoltare în orașele mai mici și sunt cu precădere interesați de parcuri de retail, unde costurile lor sunt mai mici față de cele pentru prezența într-un mall”, a declarat Ionuț Bordei, CEO Element Development.

viewscnt
Afla mai multe despre
jysk
bistrita retail park