Danezii de la JYSK deschid un magazin în Bistrița Retail Park

Danezii de la JYSK deschid un magazin în Bistrița Retail Park
scris 22 mai 2017

Retailerul danez de mobilă și accesorii JYSK a închiriat peste 1.275 metri pătrați la Bistrița Retail Park.

Parcul presupune amenajarea unei galerii comerciale de 9.000 metri pătrați, care va include și un hipermarket Selgros, investiție de 7,5 milioane euro.

 

Contractul a fost intermediat de compania de dezvoltare imobiliară Element Development, înființată de Ionuț Dumitrescu, iar antreprenor general al proiectului este compania locală Campeador.

Marks & Spencer închide 3 magazine din Iași, București și Constanța și vinde celelalte 3 din România unui grup cipriot CITEȘTE ȘI Marks & Spencer închide 3 magazine din Iași, București și Constanța și vinde celelalte 3 din România unui grup cipriot

”Creșterea puterii de cumpărare și lipsa spațiilor moderne de retail în orașele secundare au determinat o cerere mare pentru parcul de retail pe care îl dezvoltăm în Bistrița. Retailerii caută opțiuni de dezvoltare în orașele mai mici și sunt cu precădere interesați de parcuri de retail, unde costurile lor sunt mai mici față de cele pentru prezența într-un mall”, a declarat Ionuț Bordei, CEO Element Development.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
jysk
bistrita retail park