Decizie la Profi: Anumite persoane vor avea prioritate la casele de marcat

Decizie la Profi: Anumite persoane vor avea prioritate la casele de marcat
scris marţi, 18:17

Retailerul Profi, deținut de fondul de investiții Mid Europa, care deține cea mai extinsă rețea de magazine din țară, a decis ca persoanele in vârstă de peste 60 de ani, precum si pentru medicii si personalul Ministerului de Interne să aibă prioritate la casele de marcat, prezentând un document de identitate sau o legitimație de serviciu.

În plus, noul program de funcționare va fi 8:00-20:00 în întreaga țară, excepție făcând zonele în care autoritățile locale impun un program mai redus. 

Premierul Orban a anunțat că persoanele în vârstă de peste 65 de ani nu vor fi obligate să rămână în casă permanent, ci doar într-un anumit interval orar.

Centrul comercial Bucur Obor a fost închis CITEȘTE ȘI Centrul comercial Bucur Obor a fost închis

Profi are peste 1.200 de magazine și 18.000 de angajați în peste 500 de localități.

Fondul de investiții Mid Europa, proprietar al operatorului de servicii medicale private Regina Maria, a cumpărat rețeaua de magazine Profi în noiembrie 2016 cu 533 de milioane de euro, cea mai mare tranzacție din istoria retailului românesc, anunțată atunci în premieră de Profit.ro.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
profi
angajati