Deficitul comerțului cu bunuri al Statelor Unite a scăzut în martie pentru prima oară în șapte luni

Deficitul comerțului cu bunuri al Statelor Unite a scăzut în martie pentru prima oară în șapte luni
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 apr 2018

Deficitul comerțului cu bunuri al Statelor Unite a scăzut în martie pentru prima oară în ultimele șapte luni, cu 10,3%, la 68 de miliarde de dolari, potrivit datelor guvernamentale publicate joi, care sunt cu mult sub deficitul de 73,4 miliarde de dolari anticipat de analiști, relatează MarketWatch.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Datele guvernamentale referitoare la stocurile engros arată o creștere de 0,5% în luna martie, în timp stocurile cu amănuntul au scăzut cu 0,4%, scrie News.ro.

Importurile au înregistrat o scădere aproape generalizată de 2,1% în martie, între categoriile importante numai importurile auto având o evoluție pozitivă. Exporturile au urcat cu 2,4%.

Carrefour România estimează o creștere a cifrei de afaceri în acest an. Retailerul încheie contracte cu două ferme CITEȘTE ȘI Carrefour România estimează o creștere a cifrei de afaceri în acest an. Retailerul încheie contracte cu două ferme

Scăderea deficitului în comerțul cu bunuri indică un deficit comercial mai redus în luna martie.

Analiștii au anticipat o încetinire a comerțului în primul trimestru, din cauza creșterii înregistrate de importuri îm ianuarie și februarie, dar declinul accentuat al deficitului în martie arată că impactul acestuia va mai redus. Datele referitoare la evoluția PIB în primul trimestru vor fi publicate vineri.

viewscnt
Afla mai multe despre
deficit
comert
sua