Diverta deschide deschide primul magazin din acest an, la City Park din Constanța, rețeaua ajunge la 27 de magazine

Diverta deschide deschide primul magazin din acest an, la City Park din Constanța, rețeaua ajunge la 27 de magazine
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 mar 2017

Lanțul de retail Diverta va deschide primul magazin planificat pentru acest an, în cadrul City Park din orașul Constanța. Lansarea va avea loc miercuri, 15 martie, rețeaua ajungând astfel la un total de 27 de unități la nivel național. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Principalul obiectiv al rețelei Diverta pentru 2017 este continuarea extinderii la nivel național, începută în anii anteriori. Avem în plan deschiderea a încă 5 magazine, în cele mai mari centre comerciale din țară, dar și extinderea business-ului online,” a declarat Amalia Buliga, CEO Diverta.

În 2016, rețeaua Diverta s-a extins la nivel național cu 5 magazine, îndeplinindu-și obiectivele de dezvoltare planificate. Dintre acestea, 2 unități au fost deschise în București, în centrele comerciale Veranda Mall și Promenada și 3 unități în țară, în orașele Craiova, Târgu Mureș și Drobeta Turnu Severin.

Câștigul mediu net din România a coborât în ianuarie la 2.300 lei, echivalent cu 511 euro. Ritmul anual de creștere este unul record după noiembrie 2008 CITEȘTE ȘI Câștigul mediu net din România a coborât în ianuarie la 2.300 lei, echivalent cu 511 euro. Ritmul anual de creștere este unul record după noiembrie 2008

Diverta este cel mai mare retailer integrat în domeniul cărții, papetăriei și jucăriilor, cu o rețea de 27 de magazine la nivel național, localizate în cele mai importante centre comerciale și în puncte cheie ale orașului, însumând o suprafață comercială totală de 6900 mp. Valoarea medie a unui bon în magazinele Diverta este de 60 de lei.

Pe lângă gama variată de produse comercializate, Diverta oferă clienților posibilitatea de a-și achiziționa direct din magazine bilete la oricare dintre evenimentele preferate din România, promovate de Eventim – de la concerte, piese de teatru, evenimentele culturale, la cele sportive și evenimente pentru copii și întreaga familie.

viewscnt
Afla mai multe despre
diverta
city park