Diverta inaugurează al doilea magazin din Piatra-Neamț la Shopping City

Diverta inaugurează al doilea magazin din Piatra-Neamț la Shopping City
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 apr 2017

Lanțul de retail Diverta deschide al doilea magazin din Piatra-Neamț, în cadrul Shopping City.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prin deschiderea acestui magazin, cu o suprafață de 113 metri pătrați, Diverta ajunge la o rețea de 28 de centre la nivel național.

”Încă de la lansarea primului magazin Diverta ne-am preocupat să oferim clienților noștri cele mai noi și căutate produse, atât la nivel național, dar și internațional și ne bucurăm să ne alăturăm celui mai modern centru comercial din regiunea de Nord, Shopping City Piatra-Neamț. Fie că vorbim de sezonul Back to School când copii își doresc ghiozdane la modă sau de adolescenții care își caută gadget-uri interesante, fie că vorbim de iubitorii de carte sau papetărie, scopul nostru este să le oferim mereu ceva nou”, afirmă Amalia Buliga, CEO Diverta.

FOTO Sebastian Ghiță, reținut la Belgrad. Omul de afaceri avea acte de identitate false și era împreună cu fratele său. Cum arată acum CITEȘTE ȘI FOTO Sebastian Ghiță, reținut la Belgrad. Omul de afaceri avea acte de identitate false și era împreună cu fratele său. Cum arată acum

Începând cu acest an, Diverta își propune să realizeze în incinta magazinelor diverse evenimente menite să contribuie la diversificare activităților pentru cei mici și mari – lansări de produse/carte, ateliere de creație, dezbateri, seminarii sau workshop-uri.

Înființat în 1999, Diverta este cel mai mare retailer integrat în domeniul cărții, papetăriei și jucăriilor, cu o rețea de 28 de magazine la nivel național.

viewscnt
Afla mai multe despre
shopping city
diverta