Coffee 2 Go România a deschis cinci noi mini cafenele și a ajuns la 20 de unități în toată țara

Coffee 2 Go România a deschis cinci noi mini cafenele și a ajuns la 20 de unități în toată țara
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 apr 2017

Coffee 2 Go România a deschis anul acesta 5 noi mini cafenele Inside, în regim de franciză, în București, Brașov și Constanța, și a ajuns la un total de 20 de puncte de vânzare. Compania va mai inaugura în următoarea lună alte 4 noi unități administrate în regim de franciză, de tip mini cafenea Inside sau kiosk, în București, Iași și Piatra Neamț.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noile unități Coffee 2 Go-Inside au fost deschise în lunile martie și aprilie și se află în București, zona Apaca, în Piața Romană (Str. Stanistav Cihoschi), pe strada Tunari / Paul Greceanu, în Constanța, pe B-dul Mircea cel Bătrân și în Brașov, pe Calea București.

Investiția în deschiderea unui coffee spot Coffee 2 Go, mini cafenea Inside sau kiosk, este de circa 10.000 euro, reprezentând costurile de amenajare și dotări și echipamente, taxa pentru cumpărarea francizei fiind de 0 lei pentru francizați. 

Proiect: Cei care vor să obțină permisul de conducere trebuie să promoveze și un curs de prim ajutor CITEȘTE ȘI Proiect: Cei care vor să obțină permisul de conducere trebuie să promoveze și un curs de prim ajutor

“Ne bucură interesul crescut pentru deschiderea de noi francize și suntem plăcut surprinși de numărul mare al solicitărilor pentru conceptul Coffee 2 Go Inside, pe care l-am lansat cu doar câteva luni în urmă. În decurs de doar o lună vom mai deschide alte 4 unități, atât Inside cât și kiosk, un ritm impresionant pentru acest tip de afacere. Suntem deja prezenți în 5 orașe și colaborăm cu antreprenori care și-au deschis kioskuri și mini cafenele Coffee 2 Go, pentru unii dintre ei fiind prima afacere pe care o administrează. În procesul de francizare, îi sprijinim pe partenerii noștri atât în privința specificului afacerii, cât și cu informații legislative sau administrative” a declarat Vlad Timaru, fondator, Coffee 2 Go România. 
 
Grupul Coffee 2 Go a fost înființat în 2013 și deține în prezent un număr de 20 coffee spot-uri în regim propriu sau franciză, cu un design unic, în formă de pahar de cafea sau amenajate ca un mini coffee shop.
 
Cifră de afaceri a grupului Coffee 2 Go a crescut de la înființare de 3 ori, la 3 milioane lei în 2016. 

viewscnt
Afla mai multe despre
coffee 2 go
cafenele