După o discuție cu Nelu Tătaru, Cîțu anunță: Parlamentul va modifica regulile și va lăsa mai multe persoane să intre în restaurante și cinema

După o discuție cu Nelu Tătaru, Cîțu anunță: Parlamentul va modifica regulile și va lăsa mai multe persoane să intre în restaurante și cinema
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 oct 2021

Parlamentul va modifica reglementările în vigoare astfel încât și persoanele care au test negativ Covid-19 să poată avea acces în restaurante și cinematografe, în localități cu o incidență de peste 6 la mie, a declarat premierul Cîțu.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Premierul Cîțu a arătat că a discutat cu deputatul și consilierul său onorific pe probleme de sănătate, fostul ministru de resort Nelu Tătaru, care i-a dat asigurări că în Legislativ există majoritate și soluția ca în scurt timp să fie adoptată această modificare.

VIDEO Arafat amenință restaurantele și teatrele: Am auzit niște chestiuni hilare CITEȘTE ȘI VIDEO Arafat amenință restaurantele și teatrele: Am auzit niște chestiuni hilare

”Am vorbit cu fostul ministru al Sănătății Nelu Tătaru. Se pare că există voință în Parlament pentru a modifica în acest sens – să se permită și cu testare. Eu sunt de acord. O voi susține, dacă în Parlament va fi modificată și se va introduce și testarea. Se poate modifica. Au găsit și o altă variantă. Veți vedea că putem să o facem și în Parlamentul României”, a declarat Florin Cîțu.

A treia tentativă a Guvernului: CNA va controla YouTube și alte platforme video similare și va putea elimina sau bloca clipuri CITEȘTE ȘI A treia tentativă a Guvernului: CNA va controla YouTube și alte platforme video similare și va putea elimina sau bloca clipuri

Recent, Guvernul a decis că cinematografele și teatrele vor fi deschise doar pentru persoanele vaccinate la incidență de peste 6 la mie.

LISTA noilor interdicții

 

viewscnt
Afla mai multe despre
retsurante
test
ciovid
vaccin
vaccinati
acces
parlament
citu