eMAG accelerează și deschide primul showroom din afara României

eMAG accelerează și deschide primul showroom din afara României
scris 24 iun 2020

eMAG, cel mai mare retailer local online, administrat de Dante International, deschide primul showroom din afara României, în Ungaria, la Budapesta.

eMAG Ungaria țintește vânzări de 300 de milioane de euro până la finalul anului 2020 și vânzări de 1 miliard de euro în cinci ani.

Disney+ se extinde în Europa. LISTA țărilor în care intră și cât va costa un abonament CITEȘTE ȘI Disney+ se extinde în Europa. LISTA țărilor în care intră și cât va costa un abonament

„Investițiile susținute din ultimii ani în dezvoltare și tehnologie dezvoltată acasă ne-au permis să replicăm tot mai bine și în afara României inițiativele care au dovedit că sunt benefice pentru economie și pentru clienții noștri. Inspirați de rezultatele de acasă, plănuim ca până la finalul anului să deschidem încă trei showroom-uri în Ungaria. Acesta este unul dintre cele mai importante proiecte dezvoltate până acum de echipele eMAG Ungaria și Extreme Digital, după fuziunea de anul trecut, cu sprijinul colegilor din România”, spune Tudor Manea, Vicepreședinte eMAG România, Bulgaria și Ungaria.

Amplasat în centrul orașului Budapesta, primul showroom eMAG din afara României oferă clienților acces la produse din categoria electro-IT, precum telefoane mobile, tablete, televizoare, electrocasnice mici, dar și produse pentru îngrijire personală, jucării și accesorii. Clienții vor putea să ridice din showroom comenzile plasate online.

Pentru a diversifica opțiunile de ridicare personală a comenzilor, eMAG Ungaria va inaugura 100 de easybox-uri până la următorul Black Friday, dintre care 50 vor fi funcționale până în luna septembrie.

În martie 2019, eMAG Ungaria și Extreme Digital au anunțat fuziunea, care, susținută de investiții în dezvoltarea de tehnologie în România, a condus la consolidarea poziției de lider a eMAG în regiune.

Echipa din Ungaria numără în prezent 500 de angajați, iar până la finalul anului urmează să ajungă la 550.

viewscnt
Afla mai multe despre
emag
showroom