eMAG lansează un nou serviciu

eMAG lansează un nou serviciu
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 iun 2019

eMAG lansează Instant Money Back, serviciu de transfer instant al banilor, prin care clienții care efectuează plăți online cu un card salvat în cont primesc, în maximum 30 de minute de la soluționarea comenzii, contravaloarea produselor returnate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Serviciul  va fi disponibil tuturor clienților care achită comenzile online cu ajutorul unui card salvat in contul eMAG.

FOTO Netflix ar putea avea un mod picture-in-picture propriu CITEȘTE ȘI FOTO Netflix ar putea avea un mod picture-in-picture propriu

Cardurile eligibile trebuie să fie emise de instituții financiare din România.

eMAG este lider regional în industria ecommerce, cu operațiuni în România, Ungaria, Bulgaria și Polonia. 

eMAG este administrat de Dante International, acționarii companiei fiind grupul sud-african Naspers și omul de afaceri Iulian Stanciu, cu o participație de circa 20%.

EXCLUSIV Unirea Shopping Center trece pe profit. AGA a relevat o companie în curs de curățire, dar încă împotomolită în litigii, contracte vechi păguboase și chiar cu „femei de serviciu relaxate” CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Unirea Shopping Center trece pe profit. AGA a relevat o companie în curs de curățire, dar încă împotomolită în litigii, contracte vechi păguboase și chiar cu „femei de serviciu relaxate”

Compania Dante International, administratorul eMAG, cel mai mare retailer online local, a înregistrat anul trecut o pierdere de 44,7 milioane de lei, de la 111,3 milioane de lei în 2017, la un volum al afacerilor de 4,24 miliarde de lei, în urcare cu 28% față de anul precedent.

Grupul eMAG include Dante International (eMAG Romania), Depanero, Conversion Marketing, Sameday Courier (Delivery Solutions), PC Garage, eMAG Bulgaria, eMAG Ungaria și eMAG Polonia.

viewscnt
Afla mai multe despre
emag
restituire bani