Evenimentul Prime Day al Amazon va avea loc pe 13-14 octombrie, după mai multe amânări legate de coronavirus

Evenimentul Prime Day al Amazon va avea loc pe 13-14 octombrie, după mai multe amânări legate de coronavirus
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 sep 2020

Amazon.com a stabilit în sfârșit data evenimentului de cumpărături Prime Day, după mai multe luni de amânări legate de epidemia de coronavirus, compania anunțând că acesta va avea loc pe 13-14 octombrie, relatează CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Membrii programului pe bază de abonament Prime vor avea acces la peste 1 milioan de tranzacții de-a lungul tuturor categoriilor, inclusiv jucării, electronice și haine, a arătat compania.

BRD Groupe Société Générale a acordat o finanțare de 2,3 milioane euro procesatorului de miez de nucă Transilvania Nuts, companie controlată de Levente Bara și Alexandru Chiric CITEȘTE ȘI BRD Groupe Société Générale a acordat o finanțare de 2,3 milioane euro procesatorului de miez de nucă Transilvania Nuts, companie controlată de Levente Bara și Alexandru Chiric

Înainte de anunțul oficial apăruseră deja zvonuri că evenimentul de cumpărături va avea loc pe 13-14 octombrie, după ce compania a trimis angajaților o notă internă și a respins cererile de concediu ale lucrătorilor din depozite, pentru datele respective, scrie News.ro.

Prime Day, care a avut loc prima oară în 2015, era organizat de obicei în luna iulie. Vânzările cu discount erau destinate parțial atragerii de abonați noi pentru programul Prime, pentru promovarea produselor și serviciilor Amazon și pentru a stimula vânzările la jumătatea anului.

Amazon a fost nevoită să suspende organizarea Prime Day în Statele Unite din cauza pandemiei de coronavirus, care a generat presiuni fără precedent asupra rețelelor de depozite, livrări și logistică, ca urmare a creșterii fără precedent a comenzilor.

Compania a stabilit data Prime Day la jumătatea lunii octombrie în urma consultărilor avute cu echipele sale globale și a avut nevoie de mai multe luni pentru a modifica operațiunile din depozite astfel încât lucrătorii să îi continue activitățile în siguranță.

În cadrul Prime Day, Amazon va afișa promoții pentru afacerile mici și mijlocii de pe platforma sa. Începând de luni până pe 12 octombrie, Amazon va oferi membrilor Prime un credit de 10 dolari pentru a-l folosi de Prime Day, dacă aceștia vor cheltui 10 dolari pentru produse comercializate de anumite firme mici de pe platforma sa.

viewscnt
Afla mai multe despre
prime day al amazon
coronavirus