Fabrica Timișoreana a beneficiat de investiții de peste 100 de milioane de euro în ultimii 15 ani

Fabrica Timișoreana a beneficiat de investiții de peste 100 de milioane de euro în ultimii 15 ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 mai 2018

Timișoreana, prima fabrică de bere din România, a beneficiat de investiții de peste 100 milioane de euro, în ultimii 15 ani, brand ce a aniversat în weekend 300 de ani de tradiție în fabricarea berii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

”Investițiile au fost realizate în: triplarea capacității de producție și asigurarea flexibilității, echipamente și sisteme informatice de control al procesului de producție, echipamente și instalații de recuperare și reutilizare a energiei, de tratament al apelor uzate, de obținere a bioenergiei, pentru asigurarea protecției mediului si a unei dezvoltări durabile”, arată un comunicat al companiei care deține fabrica.

De asemenea, investițiile au fost direcționate în sisteme integrate de control al calității, în introducerea de filtre speciale și în menținerea clădirilor și a sitului istoric, scrie News.ro.

Cireșele provenite din Turcia, a căror etichetă a fost prezentată pe Facebook, retrase definitiv de la vânzare întrucât conțineau peste limitele admise un alt pesticid considerat nociv CITEȘTE ȘI Cireșele provenite din Turcia, a căror etichetă a fost prezentată pe Facebook, retrase definitiv de la vânzare întrucât conțineau peste limitele admise un alt pesticid considerat nociv

Timișoreana este liderul pieții de bere în vanzări, în valoare de 200 de milioane de euro în retail anul trecut.

De asemenea, este cea mai bine vândută bere românească în afara țării, cu peste 7 milioane de unități în 2017.

Timișoreana s-a născut în cea mai veche fabrică de bere din România, fiind atestată printr-un act petiționar al magistratului orașului Timișoara, care datează din 1 ianuarie 1718. Atunci s-a înființat prima fabrică de bere de pe teritoriul României, la ordinul Principelui de Savoya.

Timișoreana este una dintre cele trei unități deținute de Ursus Breweries, care mai are alte două fabrici, la Brașov și Buzău.

viewscnt
Afla mai multe despre
timisoreana
bere