Farmec deschide un nou magazin Gerovital

Farmec deschide un nou magazin Gerovital
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 dec 2019

Producătorul român de cosmetice Farmec continuă strategia de extindere a companiei prin deschiderea unui nou magazin Gerovital în sistem de franciză, la 6 luni de la lansarea oficială a proiectului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Farmec a ajuns astfel la o rețea de 28 de locații deținute în prezent. Suma totală investită în lucrările de proiectare și amenajare a noului spațiu este de 50.000 euro, în care este inclusă și taxa de franciză.

Marelbo, un producător local care deține cea mai mare fabrică de încălțăminte din România, deschide un nou magazin în București CITEȘTE ȘI Marelbo, un producător local care deține cea mai mare fabrică de încălțăminte din România, deschide un nou magazin în București

În decembrie 2019, rețeaua de magazine de brand deținute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara, 20 magazine Gerovital care se găsesc în Cluj-Napoca, București, Constanța, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea, Sibiu și Râmnicu Vâlcea și 2 magazine Gerovital deschise prin sistemul de franciză, la Bacău și Pitești.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
farmec
gerovital