Marelbo, un producător local care deține cea mai mare fabrică de încălțăminte din România, deschide un nou magazin în București

Marelbo, un producător local care deține cea mai mare fabrică de încălțăminte din România, deschide un nou magazin în București
scris 3 dec 2019

Marelbo România, un producător local care deține cea mai mare fabrică de încălțăminte din România, deschide un nou magazin, cel de-al cincilea în București, urmând ca anul viitor să mai inaugureze o nouă locație, al doilea magazin în Târgu-Mureș.

Prin această nouă deschidere, compania va încheia anul cu 59 de unități. 

Paul Anghel, ANPC: Am primit 540 de reclamații în urma Black Friday, cu 32% în scădere față de anul trecut CITEȘTE ȘI Paul Anghel, ANPC: Am primit 540 de reclamații în urma Black Friday, cu 32% în scădere față de anul trecut

În acest an, compania Marelbo a continuat planul de extindere a rețelei, a deschis patru magazine localizate în orașele Târgu-Jiu, Sibiu, București și a angajat 55 de oameni noi, iar cifra de afaceri a crescut cu 10% din 2017, de la 80 milioane lei, la 88 milioane lei în 2018.

„Pentru anul 2020, ne propunem să mai deschidem alte noi magazine și vom inaugura la începutul anului viitor cel de-al doilea magazin din Târgu-Mureș”, spune Ionuț Bobu, CEO Marelbo.

Toate magazinele Marelbo aparțin fabricii.

Marelbo România este un producător local care o fabrică de incălțăminte din România, în Vicovu de Sus, din județul Suceava. Are o rețea de retail formată din 58 de magazine, alături de un magazin online. Compania precizează că încălțămintea este fabricată 100% din piele naturală.

Marelbo a început ca o mică afacere de familie în anul 1984 și s-a dezvoltat într-unul dintre cei mai mari și dinamici jucători de pe piața de profil. Grupul de firme Marelbo cuprinde Marelbo Prod Com SRL, Marelbo SRL, Marelbo Shoes și iBOB, are în prezent 740 de angajați și a terminat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 88 milioane lei.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
marelbo
incaltaminte