foodpanda: Comenzile online de mâncare românească au crescut cu 120% în ultimul an

foodpanda: Comenzile online de mâncare românească au crescut cu 120% în ultimul an
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 dec 2019

Comenzile online de preparate tradiționale românești au crescut cu 120% în ultimul an, arată datele platformei de food ordering foodpanda. Din totalul comenzilor zilnice înregistrate pe foodpanda, circa 40% conțin preparate din bucătăria românească.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În topul mâncărurilor tradiționale românești comandate de clienții platformei se află: ciorba de văcuță, urmată de cartofi țărănești, papanași, clătite cu dulceață și mici.

INS a confirmat creșterea economiei României de 3% în al treilea trimestru CITEȘTE ȘI INS a confirmat creșterea economiei României de 3% în al treilea trimestru

Pe primul loc în topul orașelor în care se comandă online preparate românești se află București, urmat de Brașov, Pitești, Iași și Timișoara. În prezent, aproximativ 17% din totalul restaurantelor listate pe platforma foodpanda au specific tradițional românesc.

Din datele centralizate de companie, valoarea medie a unei astfel de comenzi este de 60 lei. De asemenea, cei mai mulți dintre clienții foodpanda aleg să comande preparate din bucătăria românească în jurul prânzului, iar cele mai multe comenzi se înregistrează spre finalul săptămânii în zilele de joi, vineri și sâmbătă. 

viewscnt
Afla mai multe despre
foodpanda
bucatarie romaneasca