FOTO AFI a decis: mall-ul din Brașov va fi livrat în trimestrul I 2019. Inițial era luată în calcul și deschiderea la finele anului 2018

scris 12 sep 2017

Al treilea centru comercial pe care AFI Europe îl dezvoltă în România, cel de la Brașov, va fi livrat în primul trimestru al anului 2019. Inițial era anunțat că data de livrare este estimată pentru sfârșitul anului 2018 sau primul trimestru al anului 2019, în funcție de ritmul lucrărilor.

Anterior, AFI a anunțat oficial că a obținut avizul de construcție, informație prezentată de Profit.ro încă din 27 iulie.

Centrul comercial AFI Brașov va include 200 de magazine, insule și zone de servicii. Prima etapă a construcției include un centru comercial cu o suprafață totală închiriabilă de 45.000 sqm (160.000 GBA) și unul din cele două turnuri de birouri Clasa A ce se întind pe o suprafață de 25.000 mp GLA.

Investiția în această etapă însumează circa 120 de milioane de euro.

Retailerul francez Carrefour este prima ancoră a centrului comercial, cu o suprafață de 6.500 metri pătrați, 

 

 

10 semne că agenția de turism pe care ați ales-o nu este de încredere (P) CITEȘTE ȘI 10 semne că agenția de turism pe care ați ales-o nu este de încredere (P)

FOTO AFI a decis: mall-ul din Brașov va fi livrat în trimestrul I 2019. Inițial era luată în calcul și deschiderea la finele anului 2018

Mall-ul va avea două intrări principale, una dinspre cel mai mare bulevard al orașului (B-dul 15 Noiembrie) și o a doua intrare din partea de sud a orașului. Suprafața totală va fi distribuită pe trei niveluri. Accesul la cele 1.700 de locuri de parcare de la nivelul -1 se va face cu ușurință prin oricare dintre intrări, iar la acestea se adaugă spații suplimentare și la alte niveluri, accesibile din trei direcții.

Firma care operează rețeaua de magazine Accessorize a intrat în faliment CITEȘTE ȘI Firma care operează rețeaua de magazine Accessorize a intrat în faliment

AFI Brașov este cel de-al treilea centru comercial AFI Europe dezvoltat în România, după AFI Cotroceni în București și AFI Ploiești.

viewscnt
Afla mai multe despre
afi romania
afi brasov mall