FOTO Amazon a vândut, dintr-o greșeală, produse cu sute și chiar mii de dolari mai ieftin

FOTO Amazon a vândut, dintr-o greșeală, produse cu sute și chiar mii de dolari mai ieftin
scris 19 iul 2019

Echipamentele foto s-au vândut cu ocazia Prime Day, campania de reduceri anuală derulată de Amazon, la prețuri de zeci de ori mai mici.

Prime Day este una dintre cele importante campanii de reduceri organizate în fiecare an de Amazon, campanie care aduce uneori vânzări mai mari decât cele de Black Friday și Cyber Monday.

Anul acesta însă, unele din produsele incluse în campanie au beneficiat de prețuri șocant de mici. Acestea au putut fi observate în special la echipamentele foto.

Au fost camere foto de 550 de dolari sau de peste 2.000 de dolari care au avut un preț afișat, de 94,48 dolari. De exact același preț au beneficiat și obiective tele profesionale care, în mod normal, costau și 13.000 de dolari.

FOTO Schimbare la Instagram. Ascunde numărul de like-uri pentru a înlătura presiunea CITEȘTE ȘI FOTO Schimbare la Instagram. Ascunde numărul de like-uri pentru a înlătura presiunea

Eroarea celor de la Amazon a avut două puncte comune: secțiunea foto și prețul. Nu toate, ci doar unele aparate și obiective au afișat același preț, 94,48 dolari, indiferent de prețul normal pe care-l aveau.

De asemenea, eroarea a făcut ca prețul de 94,48 dolari să nu fie vizibil decât unei părți a utilizatorilor.

Gigantul american a onorat comenzile, livrând și produsele care au afișat prețul din eroare.

Au existat cazuri în care cei care au observat problema au profitat și au comandat un număr mare de produse, probabil pentru a le revinde.

Campania Prime Day de anul acesta a fost cel mai mare eveniment comercial din toate timpurile, conform Amazon. Compania americană a vândut 175 de milioane de produse, cu 75 de milioane mai mult decât anul trecut, iar veniturile au fost mari decât cele obținute de Cyber Monday și Black Friday împreună.

FOTO Amazon a vândut, dintr-o greșeală, produse cu sute și chiar mii de dolari mai ieftin

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
reduceri
foto