FOTO Grupul Emirates a deschis două restaurante Left Bank în Aeroportul Internațional Henri Coandă

Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 30 mai 2016

Compania dnata Catering, parte a grupului Emirates, a deschis două restaurante Left Bank în Aeroportul Internațional Henri Coandă (Otopeni), unul în zona de îmbarcare și unul în terminalul plecări.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Left Bank este în același timp lounge, restaurant și bar. Brandul face parte din portofoliul companiei Emirates Leisure Retail, care deține astfel de restaurante internaționale la Dubai, Abu Dhabi, Oman și Melbourne.

Restaurantul situat în zona de îmbarcare a Aeroportului Henri Coandă are o suprafață de 150 de metri pătrați, iar cel de la terminalul plecări are 110 metri pătrați.

Cele două noi restaurante din București sunt gândite pentru a face față traficului tot mai mare de pasageri, care a crescut cu aproape 90% din 2010 până în prezent, arată compania dnata într-un comunicat.

Punctele Left Bank București vor fi operate de dnata Catering, companie care administrează deja 12 restaurante de acest tip și care furnizează Aeroportului Internațional Henri Coandă  servicii de catering la bord.

La nivel global, dnata oferă servicii de catering la bord pentru 63 de aeroporturi din lume. Compania este prezentă în București din 2011, unde are peste 500 de anagajați.

„Suntem mândri să ne extindem prezența în România prin deschiderea Left Bank și să punem la dispoziția pasagerilor un brand distinctiv, contemporan”, a spus Gary Chapman, președintele dnata.

Meniul Left Bank conține cele mai bune rețete ale bucătăriei europene, precum și cocktailuri originale.

viewscnt
Afla mai multe despre
emirates
restaurante
deschidere
left bank