FOTO O fabrică din Florida a lansat cutii de bere cu fotografii ale unor câini ce pot fi adoptați

FOTO O fabrică din Florida a lansat cutii de bere cu fotografii ale unor câini ce pot fi adoptați
scris 25 ian 2020

O fabrică din Florida a lansat cutii de bere pe care au fost imprimate fotografii ale unor câini ce pot fi adoptați, potrivit CNN.

Motorworks Brewing, din orașul Bradenton, a lansat cele patru tipuri de cutii de bere, cu imagini în care apar patru câini diferiți și poveștile lor, în seria Adoptable Dog Cruiser Kölsch pentru o cauză nobilă, scrie News.ro.

„Există alte sute de câini în adăpost care așteaptă să găsească un cămin și acesta este scopul. Nu doar ca cei patru câini să fie adoptați, este vorba despre conștientizare și strângere de fonduri, în general”, a spus un reprezentant al Motorworks Brewing.

Cea mai bogată familie din Italia va încasa dividende în valoare de 642 milioane de euro de la Nutella CITEȘTE ȘI Cea mai bogată familie din Italia va încasa dividende în valoare de 642 milioane de euro de la Nutella

Veniturile obținute din vânzarea acestor cutii de bere vor merge către adăpostul din Manatee care vrea să construiască un nou complex. Doi dintre cei patru câini au fost adoptați încă din ziua lansării cutiilor.

„Este un mod de a aduce alături oameni buni de bere bună, animale bune și băieți buni”, a mai spus Elwonger. „Răspunsul primit în urma acestui proiect a fost copleșitor. Am primit nenumărate apeluri telefonice și mesaje”.

Cutiile sunt disponibile în variante de 4, pentru 9 dolari, și de 24, pentru 40 de dolari.

FOTO O fabrică din Florida a lansat cutii de bere cu fotografii ale unor câini ce pot fi adoptați

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
cutii de bere
caini
florida