FOTO Profi schimbă conducerea

FOTO Profi schimbă conducerea
scris 29 sep 2022

Retailerul Profi, deținut de fondul de investiții Mid Europa, cu cea mai extinsă rețea de magazine din țară, își schimbă conducere.

Pawel Musial se retrage după aproape 3 ani și predă conducerea actualului Vice-Președinte și Chief Operating Officer, Gaetan Pacton.

Horia Constantinescu, ANPC: Multe meniuri din restaurante seamănă cu Codul Penal adnotat. Au în meniu produse precum cotlet de zebră despre care pretind că sunt proaspete CITEȘTE ȘI Horia Constantinescu, ANPC: Multe meniuri din restaurante seamănă cu Codul Penal adnotat. Au în meniu produse precum cotlet de zebră despre care pretind că sunt proaspete

Musial a preluat șefia la începutul anului 2020, după retragerea surprinzătoare a lui Daniel Cîrstea.

Gaetan Pacton are 20 de ani de experiență în retailul alimentar din Romania, lucrând anterior la Carrefour, Univers'all și La Fourmi.

La Profi a deținut funcțiile de director operațional și director de expansiune.

Gaetan Pacton

Gaetan Pacton

Profi a înregistrat anul trecut afaceri de 9,523 miliarde lei, de la 8,837 miliarde lei în anul precedent, dar și-a majorat și pierderile, la 130,7 milioane lei, față de 124,3 milioane lei în 2020, cum a anunțat anterior Profit.ro.

Numărul mediu de angajați  a scăzut de la 17.979 la 15.980 persoane, inclusiv în contextul în care retailerul a decis anul trecut să se extindă în franciză.

Undă verde: Impact Developer & Contractor preia controlul RCTI Company, cu care lucrează la ansamblul Greenfield Băneasa CITEȘTE ȘI Undă verde: Impact Developer & Contractor preia controlul RCTI Company, cu care lucrează la ansamblul Greenfield Băneasa

În toamnă, compania a anunțat că va intra pe zona de livrare la domiciliu, menționând că expansiunea în offline va fi și de acum înainte într-un ritm susținut, dar numărul de magazine noi se va mai tempera, crescând în schimb numărul de magazine existente care vor fi remodelate.

viewscnt
Afla mai multe despre
profi
livrare la domiciliu
magazine