Froopt a intrat în portofoliul Netopia

Froopt a intrat în portofoliul Netopia
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 sep 2022

Froopt, magazin online de fructe și legume ecologice, a intrat în portofoliul Netopia Ventures, fond de investiții ce face parte din grupul de firme Netopia. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Froopt a fost lansat în mai 2021 și a încheiat anul trecut, după șase luni de activitate, cu o cifră de afaceri de 140.000 de euro. Pentru anul în curs, compania estimează venituri în valoare de peste 500.000 de euro.

Limitarea prețului la unele produse a creat haos în magazinele din Croația CITEȘTE ȘI Limitarea prețului la unele produse a creat haos în magazinele din Croația

„Abordarea NETOPIA Ventures este una atipică acestei piețe. Spre deosebire de alte fonduri de investiții, pe noi ne interesează mai mult ideea și mai ales dorința de a construi”, a declarat Felix Crișan, Co-founder Netopia Ventures. 

Printre companiile în care Netopia Ventures a investit până în prezent se numără Milluu - o soluție complet digitală dedicată închirierii rezidențiale, ce conectează direct proprietarii de apartamente și chiriași, MOCAPP - platformă digitală pentru managementul campaniilor cu influenceri, SupplyBlockchain - soluție bazată pe blockchain, care permite urmărirea produselor de-a lungul lanțurilor de producție și distribuție, Soundfeed - o platformă de management al contractelor de licențiere de muzică, sau Oveit, cu al lor proiect Streams.live – un marketplace video pentru magazinele online.

Netopia este controlată de Antonio Eram. El mai deține acțiuni la Netopia Financial Services, Netopia Equity, Netopia Payments, Netopia Holding, BTKO International, Web2SMS, E-Books Network, GMB Arts Studio și Romania Crypto Exchange Services.

viewscnt
Afla mai multe despre
netopia ventures
froopt