Grupul belgian Puratos a numit o româncă la conducerea operațiunilor din Europa de Est

Grupul belgian Puratos a numit o româncă la conducerea operațiunilor din Europa de Est

Gabriela Bereș

Profit.ro
Profit.ro
scris 13 mar 2018

Grupul belgian Puratos, unul dintre principalii producători de ingrediente pentru industria de brutărie, patiserie și ciocolaterie la nivel global, a desemnat-o pe Gabriela Bereș ca Director Regional pentru Europa de Est, urmând a coordona operațiunile companiei pe 15 piețe.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Gabriela Bereș (42 de ani) va conduce activitățile subsidiarelor Puratos din Ungaria, Republica Moldova, Ucraina, Serbia, Croația, Slovenia și Bosnia-Herțegovina și operațiunile din Albania, Kosovo, Georgia, Armenia, Turkmenistan, Tadjikistan și Uzbekistan, unde compania este reprezentată prin rețele de distribuitori locali.

Managerul își menține rolul de coordonare a operațiunilor din România, pe care l-a deținut în ultimii cinci ani.

Gabriela Bereș este licențiată a Facultății de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, și deține un Executive MBA româno-american, la ASEBUSS.

Vicepreședintele Uber confirmă lansarea în România a serviciului de livrare de mâncare Uber Eats CITEȘTE ȘI Vicepreședintele Uber confirmă lansarea în România a serviciului de livrare de mâncare Uber Eats

Compania Puratos a fost fondată în Belgia în 1919, cu sediul central la Bruxelles, și are o prezență în 100 de țări prin sucursale și distribuitori. 

Puratos România are o rețea de 10 filiale la nivel național și două centre de inovație, la București și Cluj-Napoca. Compania a fost înființată în 1995, în București, având în prezent o unitate de producție în județul Ilfov și 140 de angajați.

Puratos România este unul din principalii jucători din sectorul de ingrediente pentru industria alimentară, având un portofoliu extins care conține maiele active, cereale încolțite și hidratate în maia lichidă, ciocolata belgiană Belcolade, umpluturi cu conținut bogat de fructe, glazuri, creme fine pentru deserturi.

viewscnt
Afla mai multe despre
puratos
gabriela beres