Guvernul va cumpăra, cu bani din Fondul de rezervă, tablete, cu internet, pentru elevi și măști pentru populație

Guvernul va cumpăra, cu bani din Fondul de rezervă, tablete, cu internet, pentru elevi și măști pentru populație
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 mai 2020

Guvernul va achiziționa, cu asigurarea sumelor necesare din Fondul de rezervă aflat la dispoziția sa, tablete pentru elevii care nu dispun de aceste dispozitive pentru a participa online la cursurile școlare. 

Urmărește-ne și pe Google News

”Am luat decizia de a utiliza resursele financiare din fondul de rezervă al Guvernului pentru susținerea achiziției de tablete pentru elevii care nu au acces la cursurile online din cauza faptului că nu dețin calculatoare sau tabletă”, a anunțat joi premierul Orban. 

INFOGRAFIC România a căzut în Topul țărilor cu cel mai ieftin internet mobil, deși tariful mediu a scăzut. În regiune, are cel mai ieftin internet mobil după Polonia CITEȘTE ȘI INFOGRAFIC România a căzut în Topul țărilor cu cel mai ieftin internet mobil, deși tariful mediu a scăzut. În regiune, are cel mai ieftin internet mobil după Polonia

Tot din fondul de rezervă al Guvernului vor fi asigurate cheltuielile necesare pentru distribuirea de măști pentru persoanele care sunt vulnerabile, care se află sub incidența prevederilor legii privind venitul minim garantat.

Potrivit vicepremierului Raluca Turcan, tabletele vor fi dotate cu servicii de internet, urmând ca de ele să beneficieze 250.000 de elevi.

viewscnt
Afla mai multe despre
guvern
tablete
elevi
fond
rezerva
cursuri
online
masti
persoane
vulnerabile