Häfele România inaugurează primul showroom din țară și pregătește deschiderea unui nou centru logistic

Häfele România inaugurează primul showroom din țară și pregătește deschiderea unui nou centru logistic
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 mar 2018

Häfele România, producător de accesorii și feronerie pentru mobilier, anunță deschiderea primului showroom local, în București, cu o suprafață totală de 150 metri pătrați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
20 mai - Eveniment News.ro: Energy Road - Energie la tine acasă. Parteneri: FPPG
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

În 2017, compania a înregistrat afaceri în creștere, de peste 8 milioane euro.

WhatsApp va modifica funcția prin care utilizatorii aplicației pot retrage mesajele pe care le-au trimis CITEȘTE ȘI WhatsApp va modifica funcția prin care utilizatorii aplicației pot retrage mesajele pe care le-au trimis

„Am reușit, anul trecut, să livrăm 30.000 de comenzi, adică mai mult de 7.000 de articole diferite, cu ajutorul a peste 1.000 de parteneri fideli, o dovadă clară că Häfele este alegerea atât pentru zona rezidențială, cât și cea comercială. Pentru acest an vizăm deschiderea unui nou centru logistic în Timișoara, lansarea unui nou website, cu o platformă de preluare a comenzilor integrată, precum și traininguri de produs pentru clienții noștri în noul spațiu”, spune Rodica Popescu, Managing Director Häfele România. 

Häfele România este una din cele 37 de subsidiare ale Häfele GmbH & Co KG Germania. Înființată în octombrie 2009, cu sediul în Timișoara și un punct de lucru în București, comercializează mânere, balamale, soluții de stocare, sisteme de glisare și de iluminat.

Häfele, companie fondată în 1923, este condusă de membrii celei de-a treia generații a familiilor Häfele și Thierer, cu sediul în Nagold, Germania.

În exercițiul financiar 2016, Grupul Häfele a realizat venituri de 1,311 miliarde de euro, având peste 7.300 de angajați în 37 de filiale, și reprezentanțe la nivel global.

viewscnt
Afla mai multe despre
hafele
mobilier
showroom