Inditex își mută sediul din București în Globalworth Tower

Inditex își mută sediul din București în Globalworth Tower
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 aug 2017

Inditex, unul dintre cei mai mari retaileri de modă din lume, care reunește branduri ca Zara și Oysho, și-a mutat sediul din București în clădirea Globalworth Tower, a doua cea mai înaltă din România, deținută de compania de investiții imobiliare Globalworth, fondat de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, a anunțat luni compania.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Inditex a închiriat în clădirea situată pe bulevardul Barbu Văcărescu un spațiu cu o suprafață de 1.500 de metri patrati, potrivit comunicatului, citat de News.ro.

”Noul birou Inditex, situat la etajul 9 al clădirii, în care vor lucra aproximativ 100 de angajați, găzduiește atât echipele care fac parte din structura fixă a companiei, departamente precum HR, Financiar și Contabilitate, IT sau Servicii Generale, cât și echipele responsabile de brandurile prezente pe piața din România”, se arată în comunicat.

Globalworth Tower este a doua cea mai înaltă clădire din România, după SkyTower, controlată de grupul austriac Raiffeisen Property International. Portofoliul Globalworth cuprinde investiții imobiliare situate în România cu o valoare estimată la 983,3 de milioane de euro în 31 martie.

Profitul net al Inditex, la nivel global, a crescut cu 10% în anul fiscal 2016, la 3,16 miliarde de euro, susținut de ofertele multi-brand din magazinele tradiționale și cele online.

viewscnt
Afla mai multe despre
inditex
globalworth
papalekas