iSTYLE, reseller Apple, deschide primul magazin stradal în România

iSTYLE, reseller Apple, deschide primul magazin stradal în România
scris 11 dec 2020

Compania iSTYLE Retail SRL, care comercializează produse ale gigantului american Apple pe plan local, anunță deschiderea primului magazin stradal, ajungând la un număr de 12 locații fizice la nivelul întregii țări.  

Magazinul a fost deschis în Clădirea Grawe (strada Vulturilor, nr. 98).

iSTYLE Retail SRL are circa 70 de angajați și este controlată integral de iSTYLE Professional Services, companie deținută de iSTYLE Cyprus Limited – 99,94% și Valeriu Adrian Ion – 0,06%.

Tranzacție finalizată - Vinăria Purcari vinde participația la Glass Container Company, producător din Moldova al sticlelor din sticlă, către compania elvețiană Vetropack CITEȘTE ȘI Tranzacție finalizată - Vinăria Purcari vinde participația la Glass Container Company, producător din Moldova al sticlelor din sticlă, către compania elvețiană Vetropack

În 2019, profitul net al companiei a urcat de cinci ori, la 4,4 milioane de lei. Reprezentanții iSTYLE Retail România estimează o cifră de afaceri în jurul valorii de 50 de milioane de euro pentru anul 2020. 

iSTYLE, parte a Midis Group, este cea mai mare rețea de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei.

În România, iSTYLE este unic partener comercial Apple cu statutul de APR.

Prin intermediul celor 46 de magazine retail și online la nivel european, iSTYLE oferă gama completă de Mac, iPad, iPhone, Apple Watch și Apple TV, împreună cu un portofoliu de accesorii și software.

viewscnt
Afla mai multe despre
istyle
apple