Kaufland deschide pe 1 decembrie un nou magazin în Râmnicu Vâlcea, unde va putea fi folosită și aplicația Scan&Pay

Kaufland deschide pe 1 decembrie un nou magazin în Râmnicu Vâlcea, unde va putea fi folosită și aplicația Scan&Pay
scris 29 nov 2016

Kaufland România deschide joi, 1 Decembrie, un nou magazin în Râmnicu Vâlcea, cel de-al 111-lea magazin al rețelei la nivel național. Acesta va fi al doilea magazin din România în care clienții vor putea folosi aplicația Kaufland Scan&Pay pentru cumpărături rapide, magazinul având case speciale pentru cei care o folosesc.

Noul magazin este prevăzut cu o stație de alimentare a mașinilor electrice sau hibride, încărcarea acestora fiind gratuită, și o parcare ce cuprinde 166 de locuri pentru mașini, rastele pentru biciclete, iar 4 locuri sunt destinate celor care utilizează stația de alimentare a mașinilor electrice.

Suprafața de vânzare a hipermarket-ului este de 2.400 mp și este prevăzut cu patru spații închiriate în interiorul galeriei comerciale - farmacie, plafar, tabaco expres și atelier chei. Kaufland a creat aici peste 90 de locuri noi de muncă. Sortimentul magazinelor Kaufland conține până la 26.000 de articole diverse.

Aplicația Kaufland Scan&Pay se descarcă gratuit și permite clienților Kaufland să își facă cumpărăturile mai repede în magazin, scanând singuri cu telefonul mobil produsele puse în coș și apoi să le achite în câteva secunde la casele desemnate.

Kaufland este cel mai mare retailer din România cu afaceri de 9,17 miliarde lei (2,063 miliarde euro) în 2015, în creștere cu 14,7% comparativ cu anul anterior. Profitul net al companiei a urcat cu 58%, la 649 milioane lei (146 milioane euro).

Rețeaua deține circa 20% din comerțul modern din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
kaufland
hipermarket
scan&pay