KFC deschide în Italia primul restaurant operat de master francizorul român

KFC deschide în Italia primul restaurant operat de master francizorul român
scris 30 mar 2017

US Food Network, deținătorul restaurantelor KFC în România și Republica Moldova, va deschide la Verona primul restaurant operat de master francizorul român, KFC România, care va fi și condus de un român, rezident de mai mulți ani în Italia.

US Food Network SA, operatorul restaurantelor KFC în România și Republica Moldova, cu o experiență de 20 de ani pe piața românească, este unul dintre cei mai mari și mai importanți francizori ai Yum! Brand Inc. din această regiune.

"Fiind parteneri de afaceri de peste 20 de ani, când Yum! Europa ne-a prezentat acestă oportunitate, ne-am simțit apreciați prin faptul că rezultatele noastre au reușit să fie remarcate pe piețele unde suntem prezenți și am fost bucuroși că ne vom putea extinde din nou rețeaua și cunoștințele de business, acumulate în toți acești ani, peste granițele țării. Luând în considerare faptul că deținem deja două restaurante în Republica Moldova, care performează la capacitate maximă, considerăm această inaugurare o mutare strategică în dezvoltarea continuă a rețelei de restaurante. Avem planuri ambițioase pentru Italia. Compania noastră va răspunde necesităților zonei de nord-est a Italiei, unde plănuim să deschidem 3 restaurante anul acesta și peste 20 în următorii 5 ani", a declarat Mark Hilton, Franchise Business Consultant KFC România.

Prima unitate KFC deschisă în Italia și operată de către master francizorul român se află în zona de food court din Adigeo Mall, un centru comercial inaugurat astăzi în orașul Verona. Investiția în noul spațiu a fost de 800.000 de euro. 

Carrefour va înființa o cooperativă agricolă în Giurgiu, în care vrea să reunească 80 familii de producători și 60 hectare de teren CITEȘTE ȘI Carrefour va înființa o cooperativă agricolă în Giurgiu, în care vrea să reunească 80 familii de producători și 60 hectare de teren

Restaurantul din Verona a creat 30 de noi locuri de muncă pentru locuitorii din oraș și din zonele adiacente. Unitatea este coordonată de un lider român, din poziția de director de restaurant, , care locuiește în Italia de mulți ani și care și-a început cariera cu mulți ani în urmă în cadrul unui restaurant Pizza Hut din România. 

viewscnt
Afla mai multe despre
kfc
verona