KFC inaugurează un nou restaurant de tip Drive-Thru, investiție de 800.000 de euro

KFC inaugurează un nou restaurant de tip Drive-Thru, investiție de 800.000 de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 apr 2018

KFC deschide primul restaurant de tip Drive-Thru din Bistrița, investiție de 800.000 de euro, acesta fiind restaurantul cu numărul 72 în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În România, lanțul de restaurante KFC numără 72 de restaurante atât în București, cât și în alte orașe precum Timișoara, Arad, Botoșani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Pitești sau Brașov. De asemenea, KFC România operează două restaurante la Chișinău, Republica Moldova și trei în Italia.

După recenta cumpărare, grupul britanic Kingfisher a semnat închiderea a 3 magazine Praktiker din România și concedieri. Recent, Praktiker și-a închis magazinul cu care a intrat, în urmă cu 15 ani, pe piața românească CITEȘTE ȘI După recenta cumpărare, grupul britanic Kingfisher a semnat închiderea a 3 magazine Praktiker din România și concedieri. Recent, Praktiker și-a închis magazinul cu care a intrat, în urmă cu 15 ani, pe piața românească

KFC este deținută de Sphera Franchise Group, cel mai mare grup din industria food service din România, care mai operează în sistem de masterfranciză brandurile Pizza Hut Delivery, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell.

viewscnt
Afla mai multe despre
drive-thru
kfc