Lanțul de cafenele 5 to go anunță redeschiderea

Lanțul de cafenele 5 to go anunță redeschiderea
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 apr 2020

Lanțul de cafenele 5 To Go, fondat de Radu Savopol și Lucian Bădilă, redeschide toate unitățile pe 5 mai, în regim de „to go” și „drive”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Cele mai sigure semnături electronice în contextul creșterii importanței tranzacțiilor la distanță CITEȘTE ȘI Cele mai sigure semnături electronice în contextul creșterii importanței tranzacțiilor la distanță

Toate cafenele 5 to go vor funcționa la redeschidere după programul normal, 07:00 – 18:00

Cum e să lucrezi pentru companii din Silicon Valley – experiența personală a unui inginer software de la Gemini Solutions CITEȘTE ȘI Cum e să lucrezi pentru companii din Silicon Valley – experiența personală a unui inginer software de la Gemini Solutions

Lanțul promite și o promoție până la finalul anului: la achiziționarea oricărei cafele espresso, espresso lung sau americano, clienții vor primi încă una.

Pentru locațiile prevăzute cu spații de stat s-a luat decizia de a se renunța la ele, iar în funcție de dimensiunea locațiilor, se au în vedere următoarele măsuri cu privire la acces: în spațiile de până în 20 metri pătrați se va intra pe rând, unul câte unul, iar în locațiile de 20-40 metri pătrați, vor avea acces maximum doi clienți, cu distanța de siguranță de 1,5 metri între ei. Și pentru angajați se impun noi măsuri, extra celor de dinainte de închidere -  purtarea obligatorie a măștii de protecție și a mănușilor.

5 to go a fost lansat în anul 2015, odată cu deschiderea primei cafenele în apropiere de Piața Lahovari. Patru ani mai târziu, 5 to go depășește 100 de cafenele deschise în 12 orașe din țară și devine cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est, dar și cea mai accesată franciză din România.

În luna decembrie 2019, un pachet de 35% din acțiunile lanțului a fost preluat de fondul de investiții Mozaik Investments.

viewscnt
Afla mai multe despre
5 to go
cafenele