VIDEO Două trenuri s-au ciocnit în sudul Pakistanului. Zeci de oameni au murit

VIDEO Două trenuri s-au ciocnit în sudul Pakistanului. Zeci de oameni au murit
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 iun 2021

Cel puțin 30 de oameni au murit și mai multe zeci au fost răniți, în urma coliziunii a două trenuri în sudul Pakistanului, relatează BBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Oficialii au spus că un tren a deraiat, iar un altul l-a lovit în provincia Sindh, scrie News.ro.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Răniții au fost duși la spitalele din apropiere, iar unii dintre ei sunt în stare critică.

Potrivit declarațiilor unui oficial din districtul Ghotki, opt vagoane au fost distruse, iar echipele de salvare întâmpină dificultăți în misiunea de a scoate pasagerii prinși în acestea.

Nu este clar ce a făcut ca trenul să deraieze.

Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor CITEȘTE ȘI Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor

Accidentul a avut loc în diminează zilei de luni, când expresul Millat, care venea din Karachi, a deraiat. Expresul Sir Syed, care circula dinspre Rawalpindi, l-a lovit și l-a răsturnat.

Trenul este un mijloc de transport foarte popular în Pakistan. Vagoanele sunt deseori supraaglomerate, iar starea trenurilor este precară. Accidentele feroviare sunt deseori cauzate de deraieri și coliziuni la intersecții care nu sunt controlate de personal.

Potrivit autorităților, principalele trei cauze ale accidentelor feroviare în Pakistan sunt lipsa mentenanței șinelor, problemele de semnalizare și locomotivele vechi.

viewscnt
Afla mai multe despre
pakistan
accident tren