Lanțul de cafenele Meron - planuri de extindere

Lanțul de cafenele Meron - planuri de extindere
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 mar 2020

Lanțul de cafenele Meron, fondat de Bogdan Ciocian în Cluj-Napoca, previzionează pentru anul în curs o cifră de afaceri de 4 milioane euro. Obiectivul de creștere cu 60% față de valoarea anului 2019 se bazează pe planuri de extindere atât la nivel național, cât și internațional.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Astfel, pe parcursul anului 2020, brandul își propune să deschidă 8 noi spații în țară, în Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Brașov, Bistrița, București și Sibiu, prima din acest an fiind la Târgu Mureș.

Afacerea și-a dublat valoarea în ultimii doi ani, de la 1,2 milioane euro, cifră de afaceri înregistrată în 2018, la 2,5 milioane euro, la sfârșitul anului trecut, pe fondul unei strategii coerente de extindere.

EXCLUSIV Coronavirus - Tribunalul București își suspendă activitatea, termenele vor fi preschimbate CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Coronavirus - Tribunalul București își suspendă activitatea, termenele vor fi preschimbate

Anul trecut, Meron a inaugurat propria prăjitorie de cafea în Cluj-Napoca, alături  de alte 3 spații în Oradea, Cluj-Napoca și Zalău. 

Cu circa 80.000 de clienți lunar, aproximativ 100 de angajați și potențialul de a deschide 30 de spații în următorii 5 ani, Meron vizează extinderea și pe plan internațional.

În prezent, lanțul de coffe shop-uri Meron are 12 spații, 7 în Cluj-Napoca (Napoca, Platinia, VIVO!, Central, Roastery, prăjitoria proprie și Iulius Mall), una în Zalău (Value Centre), una în București (Cișmigiu), una în Satu-Mare (Shopping City), două în Oradea (Lotus Center și Alecsandri). Valoarea unei investiții într-o nouă cafenea se situează în jurul sumei de 100.000 de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
meron
cafenea
bogdan ciocian