Lanțul de restaurante Spartan se extinde

Lanțul de restaurante Spartan se extinde
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 aug 2020

Lanțul de restaurante de tip fast-food Spartan se extinde cu o nouă unitate, în franciză, în orașul Vicov, județul Suceava.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Restaurantul, investiție de 115.500 de euro, este situat în apropierea Mănăstirii Putna și îi aparține lui Florea Lucian, antreprenor sucevean în vârstă de 31 de ani, fondatorul lanțului AutoAlbina și Fryday.

Apple a exclus cunoscutul joc Fortnite din App Store. Compania Epic Games, proprietara jocului, a dat Apple în judecată CITEȘTE ȘI Apple a exclus cunoscutul joc Fortnite din App Store. Compania Epic Games, proprietara jocului, a dat Apple în judecată

Mandachi Industry, deținătorul brandului 100% românesc, Spartan, a hotărât ca  noua unitate să fie prima franciză Spartan cu redevență lunară zero. De asemenea, din luna mai a acestui an, au fost eliminate toate redevențele pentru francizați, în condițiile în care, din cele 56 de restaurante Spartan, peste 50% dintre acestea funcționează în sistem de franciză.

Antreprenorul Ștefan Mandachi intenționează să deschidă încă o locație Spartan în Târgoviște și are în plan și reluarea demersurilor pentru extinderea în vestul Europei.

În prezent, lanțul de restaurante Spartan, fondat în 2012, numără 56 de restaurante, proprii și francizate, deschise în capitală și în 23 de orașe din țară: Suceava, Alba Iulia, Arad, Brașov, Iași, Cluj, Timișoara, Botoșani, Galați, Brăila, Focșani, Târgu-Jiu, Craiova, Pitești, Turnu-Severin, Deva, Râmnicu Vâlcea, Baia Mare, Sibiu, Zalău, Piatra Neamț, Constanța și Bacău.

Cifra de afaceri înregistrată la nivelul întregului grup în 2019 este de aproximativ 36 de milioane (proprii 20 de milioane de euro, francizate: 17, 1 milioane de euro), iar numărul de angajați a ajuns la 900.

Spartan face parte din grupul de francize S.C. Strong MND Corporation S.R.L, companie francizatoare ce deține și Mandachi Hotel&SPA precum și lanțul de restaurante Hercule și este pe locul al III-lea în topul celor mai extinse rețele de restaurante de tip fast-food, la nivel național.

viewscnt
Afla mai multe despre
spartan
restaurant
stefan mandachi