Programul teraselor va fi prelungit

Programul teraselor va fi prelungit
scris 14 aug 2020

Premierul Ludovic Orban a anunțat, vineri, că programul teraselor se va prelungi până la ora 24, acesta fiind în prezent doar până la ora 23, și că decizia va fi adoptată de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

Pandemia Covid-19 transformă comerțul. Achizițiile online vor cunoaște o creștere fără precedent CITEȘTE ȘI Pandemia Covid-19 transformă comerțul. Achizițiile online vor cunoaște o creștere fără precedent

Ludovic Orban a fost întrebat, vineri, într-o conferință de presă susținută în județul Dolj, dacă are în vedere să schimbe anumite măsuri legate de starea de alertă după ce acesta va fi prelungită, scrie News.ro.

FOTO Oportunitate de investiție - OMV Petrom vinde un teren într-o zonă extrem de căutată, pe care poate fi dezvoltat un proiect imobiliar mixt CITEȘTE ȘI FOTO Oportunitate de investiție - OMV Petrom vinde un teren într-o zonă extrem de căutată, pe care poate fi dezvoltat un proiect imobiliar mixt

“Am avut mai multe solicitări legate de prelungirea programului până la ora 24:00 pentru terase și ne-am dat acordul. Va exista o decizie, dacă nu cumva a și fost adoptată a Comitetului Național pentru Situații de Urgență pentru a prelungi programul până la ora 24:00”, a afirmat Orban.

El a spus că alte solicitări au fost legate de sportivi și de corpul diplomatic.

“Sunt chestiuni mai mici, legate de prezența sportivilor la loturile naționale, a sportivilor care activează în alte țări, să se permită fără a se aplica regulile de izolare. De asemenea, câteva chestiuni legate de diplomație și de corpul diplomatic”, a explicat premierul Orban.

Guvernul se reunește în sedință, vineri, având pe ordinea de zi un proiect de hotărâre privind prelungirea stării de alertă cu 30 de zile, începând din 16 august, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

viewscnt
Afla mai multe despre
ludovic orban
program terase