Leroy Merlin deschide vineri la Timișoara al 15-lea magazin din rețea

Leroy Merlin deschide vineri la Timișoara al 15-lea magazin din rețea
scris 29 aug 2016

Leroy Merlin, unul dintre cei mai importanți retaileri de bricolaj, va deschide pe 2 septembrie cel de-al 15-lea magazin din România, încheind astfel procesul de dezvoltare, modernizare și rebranding al magazinelor bauMax pe care le-a preluat în 2014.

Magazinul, situat pe Calea Șagului din Timișoara, se întinde pe o suprafață totală de peste 13.400 mp, cuprinde o gamă de peste 28.000 de produse pentru amenajarea, reamenajarea sau construirea locuinței și a grădinii și are 100 de angajați. Unitatea cuprinde și un spațiu drive-in de 4.000 metri pătrați.

“Acum un an, am anunțat că în luna septembrie vom finaliza o primă etapă importantă din strategia de dezvoltare a Leroy Merlyn în România. Deschiderea magazinului din Timișoara marchează succesul unui program de dezvoltare a companiei care a ținut 20 de luni și in cursul căruia au fost transformate și redeschise 12 magazine din fosta rețea bauMax, iar două au fost construite de la zero (Craiova și Alexandriei). (…)Timișoara va fi un oraș simbol și pentru noi, locul în care se încheie un capitol din dezvoltarea Leroy Merlin și se deschide un altul, în care vom dezvolta proiecte noi pentru clienții noștri”, a declarat Frédéric Lamy, directorul general Leroy Merlin România.

O companie producătoare de mobilă din Câmpulung Moldovenesc vrea să vândă Dedeman un teren de peste 41.000 mp cu un milion de euro CITEȘTE ȘI O companie producătoare de mobilă din Câmpulung Moldovenesc vrea să vândă Dedeman un teren de peste 41.000 mp cu un milion de euro

Leroy Merlin România are peste 1500 de angajați și acoperire națională.

Fondat în 1923, Leroy Merlin face parte din grupul Adeo, are peste 370 de magazine în 12 țări și este liderul actual al pieței de bricolaj din Franța și al treilea retailer la nivel mondial.

viewscnt
Afla mai multe despre
leroy merlin
magazin
timișoara