Levi Strauss revine pe piețe după mai mult de trei decenii

Levi Strauss revine pe piețe după mai mult de trei decenii
scris 11 mar 2019

Renumitul producător american de blugi Levi Strauss & Co a anunțat luni că se așteaptă să obțină 587 de milioane de dolari printr-o ofertă publică inițială (IPO), care marchează revenirea pe piețe după mai mult de trei decenii, transmite Reuters.

Compania, cu o vechime de 165 de ani, va oferi 36,7 milioane de acțiuni cu prețul între 14 și 16 dolari, ceea ce va evalua capitalizarea sa bursieră la aproximativ 6,17 miliarde de dolari. Simbolul companiei la bursa de la New York este "LEVI", scrie Agerpres.

Revine iarna: Precipitații în aproape întreaga țară CITEȘTE ȘI Revine iarna: Precipitații în aproape întreaga țară

Levi Strauss a mandatat băncile Goldman Sachs Group, BofA Merrill Lynch, Morgan Stanley și JPMorgan Chase & Co să se ocupe de această ofertă publică inițială.

 În anul 1971, firma Levi Strauss a devenit pentru prima dată o companie publică, dar în 1985 descendenții lui Levi Strauss au decis să o retransforme într-o companie privată.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
levi strauss