Fashion Days începe livrarea în EasyBox-urile eMAG

Fashion Days începe livrarea în EasyBox-urile eMAG
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 mar 2019

Fashion Days continuă procesul de extindere a opțiunilor de livrare și retur astfel că, începând cu luna februarie, comenzile pot fi ridicate personal din lockerele eMAG. Pentru clienții din București și Ilfov există 27 de EasyBox-uri, numărul acestora urmând să se dubleze în scurt timp. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ridicarea coletelor devine astfel posibilă la orice oră, lockerele fiind disponibile 24/7. Comenzile pot fi achitate atât online, cu cardul, cât și direct la POS-urile instalate în fiecare EasyBox. 

FOTO Palatul Maurice Blank, fosta ambasadă a SUA la București de peste 70 de ani, nu și-a găsit cumpărător după aproape un an CITEȘTE ȘI FOTO Palatul Maurice Blank, fosta ambasadă a SUA la București de peste 70 de ani, nu și-a găsit cumpărător după aproape un an

Comenzile care sunt plasate până în ora 11:00 sunt livrate în lockere în aceeași zi. Coletele achiziționate după această oră sunt livrate a doua zi, iar clienții au 72 ore în care să le ridice. 

Livrarea în EasyBox-uri este gratuită pentru comenzile de peste 150 lei, dar există o limită de 2 articole ce pot fi incluse într-un colet, din cauza dimensiunilor lockerelor. 

viewscnt
Afla mai multe despre
fashion days
easybox
livrare colete