Mars l-a avansat pe directorul de vânzări la conducerea afacerii din România

Mars l-a avansat pe directorul de vânzări la conducerea afacerii din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 oct 2016

Sucursala din România a producătorului de produse de bunuri de larg consum Mars va fi condusă, începând din noiembrie, de fostul director de vânzări Geanina Băbiceanu, care va ocupa funcția de director pentru România, potrivit unui comunicat de presă publicat joi. Băbiceanu a lucrat în trecut pentru producătorii de produse alimentare Lactalis și Kraft Foods.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Băbiceanu va coordona operațiunile Mars România, urmând a fi responsabilă pentru dezvoltarea și implementarea strategiei de afaceri pentru toate segmentele Mars din România, scrie News.ro.

Compania este activă pe segmentele petcare (produse alimentare pentru animale de companie) cu brandurile Pedigree și Whiskas, gumă de mestecat (Orbit), ciocolată (Mars, Snickers) și alimente (Uncle Ben’s, Dolmio).

Băbiceanu lucrează pentru grupul Mars din 2009, când a început să coordoneze strategia de marketing pentru divizia de gumă de mestecat în România, Bulgaria, Macedonia, Albania și Kosovo.

Anterior, a lucrat pentru producătorii de produse alimentare Lactalis, Kraft Foods și Intersnack și pentru compania de cercetare de piață Nielsen.

20% din cifra de afaceri la nivel național este conectată cu firme din \ CITEȘTE ȘI 20% din cifra de afaceri la nivel național este conectată cu firme din "paradisuri fiscale", tot mai multe persoane angajate pe offshore

”În noul meu rol îmi propun să susțin echipa de profesioniști din Mars România, continuând astfel creșterea sustenabilă a business-ului. Totodată, reflectând Principiul Reciprocității, ne vom dezvolta alături de partenerii noștri, creând relații durabile cu aceștia pentru a crește împreună categoriile în care operăm”, a declarat directorul Mars pentru România, în cadrul comunicatului.

Mars România a avut anul trecut vânzări totale de 240 milioane lei (53,3 milioane euro) și un profit net de 13,86 milioane lei (3,1 milioane euro), potrivit raportului trimis Ministerului Finanțelor. La finalul lui 2015, compania avea 78 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
mars
geanina babiceanu