McDonald’s lansează sute de angajări în România

McDonald’s lansează sute de angajări în România
scris 2 iul 2020

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România, anunță o amplă campanie de recrutare la nivel național, în care oferă peste 700 de locuri de muncă în toate cele 26 de orașe în care este prezent, printre care București, Cluj-Napoca, Constanța, Piatra Neamț, Pitești, Focșani, Satu Mare, Oradea sau Deva. 

Joburile disponibile în restaurant le permit viitorilor angajați să lucreze pe diverse poziții, printre care: lucrător comercial, responsabil cu pregătirea produselor sau servirea clienților, Barista la McCafé, Hostess sau Guest Experience Leader. Mai mult, cei care își doresc să aibă șansa de a conduce un restaurant McDonald's pot aplica pentru poziția de Manager Trainee. 

EXCLUSIV Dezastrul măștilor de protecție - 90% dintre măștile controlate de Protecția Consumatorului au abateri de la prevederile legale. Au fost verificate aproape 800 de firme care comercializează măști de protecție CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Dezastrul măștilor de protecție - 90% dintre măștile controlate de Protecția Consumatorului au abateri de la prevederile legale. Au fost verificate aproape 800 de firme care comercializează măști de protecție

În urmă cu câteva zile Daniel Boaje a plecat din poziția de CEO al companiei, decizie anunțată în premieră de Profit.ro. Acesta a ieșit din acționariat, vânzând pachetul de 10% de acțiuni pe care l-a preluat în 2016 către Premier Capital.

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 157 de restaurante în locații importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé. În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 85 de restaurante în 26 de orașe.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
mcdonald’s
angajari