Mega Image anunță schimbări la nivelul comitetului executiv, după numirea primului român la șefia retailerului

Mega Image anunță schimbări la nivelul comitetului executiv, după numirea primului român la șefia retailerului
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 feb 2019

Retailerul Mega Image, controlat de grupul Ahold Delhaize, anunță schimbări la nivelul comitetului executiv, după ce Mircea Moga a preluat conducerea companiei, în luna iulie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Emil Ilin a preluat funcția de Vicepreședinte Comercial, poziție ocupată anterior de către Mircea Moga, înainte de numirea în poziția de Director General Mega Image. Având o experiență de 20 de ani în domeniul comercial, Emil a condus în ultimii ani departamentul Buying Fresh.

În noul său rol, Emil Ilin coordonează operațiunile comerciale ale Mega Image din zonele de business sourcing, category management, branduri proprii, e-commerce și siguranță alimentară.

ULTIMA ORĂ Compania americană HanesBrands confirmă că închide fabrica din Curtici. Producția a fost relocată la o fabrică din Vietnam și la alți producători din Asia CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Compania americană HanesBrands confirmă că închide fabrica din Curtici. Producția a fost relocată la o fabrică din Vietnam și la alți producători din Asia

Alina Vlădoianu Teau a preluat funcția de Vicepreședinte Legal. Cu o experiență de 18 ani în domeniul juridic, Alina s-a alăturat echipei Mega Image în anul 2010, fiind și Vicepreședinte al Asociației Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR). Este avocat din anul 2000 și membru al Baroului Olt.

Hadewych Vermunt a preluat funcția de Vicepreședinte Financiar - poziție ocupată anterior de Lucian Vilau, înainte de numirea acestuia drept CFO în cadrul companiei Albert din Cehia. Hadewych face parte din echipa Ahold de șapte ani, timp în care a coordonat activitățile de Raportare Financiară și Managerială, precum și Business Services Finance Ahold Europa, și a deținut roluri precum Senior Director Group Control Reporting și Vicepreședinte Financiar Albert Heijn. În noua sa funcție, Hadewych conduce operațiunile financiare ale companiei și are o contribuție importantă în conturarea și implementarea strategiei de dezvoltare a companiei pentru următorii ani.

Astfel, noul comitet executiv Mega Image, sub conducerea lui Mircea Moga, este format din:

  • Mihai Spulber, Vicepreședinte Senior Operațional
  • Emil Ilin, Vicepreședinte Comercial
  • Adrian Nicolaescu, Vicepreședinte Marketing, Comunicare și Sustenabilitate
  • Hadewych Vermunt, Vicepreședinte Financiar
  • Ileana Alexandru, Vicepreședinte Resurse Umane
  • Alina Vladoianu, Vicepreședinte Legal

Fondat în anul 1995, Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din România, cu magazine sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. 

Grupul Ahold Delhaize a fost format în 2015 prin fuziunea operatorilor de supermarketuri Ahold (Olanda) și Delhaize (Belgia), într-o tranzacție de 28 de miliarde de dolari. Delhaize este compania-mamă a Mega Image.

viewscnt
Afla mai multe despre
mega image
mircea moga