Mega Image intră pe piața din Cluj-Napoca și deschide primul magazin, în galeria comercială Platinia

Mega Image intră pe piața din Cluj-Napoca și deschide primul magazin, în galeria comercială Platinia
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 apr 2017

Mega Image anunță lansarea pe piața din Cluj-Napoca prin deschiderea primului supermarket, situat în cadrul galeriei comerciale Platinia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Magazinul este amenajat pe o suprafață de aproximativ 900 de metri pătrați. 

“Lansarea pe piața din Cluj-Napoca reprezintă un moment de referință în dezvoltarea companiei noastre. Practic, este pasul pe care îl facem mai departe pe o piață cu un context local diferit, cu un specific gastronomic în care putem să aducem o valoare adăugată prin oferta noastră de produse la cele mai bune standarde de calitate și prețuri, prin formatul unic al magazinelor și cu un design modern. Avem încredere că experiența la cumpărături pe care o vom oferi clujenilor va fi apreciată și va fi o sursă de inspirație bună pentru stilul lor de viață autentic. Până la finalul anului în curs, vom continua să deschidem și alte magazine Mega Image în Cluj-Napoca, pentru a veni cât mai mult în întampinarea clujenilor, pe un teritoriu familiar acestora, ușurându-le astfel modul de a-și realiza cumpărăturile”, a declarat Vassilis Stavrou, Director General Mega Image.

Primul magazin Mega Image din Cluj-Napoca include o mare varietate de produse marcă proprie, precum și noua gamă de produse ready-meal Mega Apetit ce se vor regăsi într-o zonă dedicată.

OMV Petrom și Auchan vor să deschidă 15 magazine ale retailer-ului alimentar în benzinării până la finalul anului CITEȘTE ȘI OMV Petrom și Auchan vor să deschidă 15 magazine ale retailer-ului alimentar în benzinării până la finalul anului

Pentru a se integra cât mai bine în specificul local, Mega Image a încheiat parteneriate cu producători locali, pentru a  oferi o gamă variată și de calitate de produse locale. Peste zece producători locali de legume și fructe, printre care și Cooperativa Lunca Someșului Mic, vor oferi în sortimentația Mega Image produse proaspete de sezon. În plus, doi dintre cei mai cunoscuți producători locali, producătorul de preparate din carne Moldovan – Carmangeria Sânnicoară și producătorul de produse de panificație și patiserie, PaneMar, s-au alăturat Mega Image.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din România cu o rețea ce cuprinde în prezent 534 magazine în București, Cluj-Napoca, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște și alte orașe din țară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Romanești.

Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internațional ce operează în prezent pe trei continente.

viewscnt
Afla mai multe despre
mega image
platinia