Miei și produse tradiționale de Paște, la vânzare pe OLX

Miei și produse tradiționale de Paște, la vânzare pe OLX
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 apr 2017

Site-urile de anunțuri au devenit un canal de vânzare la îndemâna românilor pragmatici cu afaceri de familie pentru produsele tradiționale de Paște, de la carne de miel, la pască, cozonaci și ouă încondeiate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe OLX se găsesc câteva sute de anunțuri de vânzare de miei și iezi. Prețurile pornesc de la 10 lei/kilogram și ajung până la cel mult 25 lei/kilogram. Prețul pentru un miel vândut viu pornește de la 200 lei. Sunt și comercianți ce oferă pentru produsele din carne vândute, odată cu realizarea livrării, și certificatul sanitar veterinar.

”Am remarcat în ultimii doi ani o creștere de 25-30% a numărului de anunțuri postate de afaceri mici, de familie, care vor ca, odată cu venirea sărbătorilor de Paște sau de Crăciun, să își mărească veniturile prin comercializarea de produse tradiționale, potrivite cu momentul din an. Sunt producători locali și fermieri care aleg să scoată produsele la vânzare în mediul online, în locul comercializării lor în stradă, prețurile fiind în medie cu 10% mai mici. Cele mai multe astfel de anunțuri vin din regiunile Transilvania și Moldova”, a declarat Răzvan Acsente, Marketing Manager OLX Group România.

FOTO Andra și Cătălin Măruță cooptează în una dintre firmele lor un vlogger cu priză la tineri CITEȘTE ȘI FOTO Andra și Cătălin Măruță cooptează în una dintre firmele lor un vlogger cu priză la tineri

Pentru românii care preferă ouăle încondeiate, se găsesc zeci de oferte cu modele specifice pentru zonele Bucovina și Vrancea. Prețul pentru un astfel de ou pornește de la 8 lei și ajunge până la 150 – 200 de lei pentru ouăle de struț personalizate. Ouăle încondeiate cu motive religioase ajung și până la 300 de lei.

Pentru cei mai pofticișioși români, se găsesc și câteva sute de oferte pentru cozonaci, pască și prăjituri de casă realizate în spiritul sărbătorilor de Paște. Prețurile pornesc de la 20-25 lei / kilogram, iar perioada de livrare este de aproximativ două-trei zile pentru comenzi mai mari.

viewscnt
Afla mai multe despre
ols
miei
produse paste