Multe pub-uri și berării din Marea Britanie vor fi forțate să se închidă definitiv

Multe pub-uri și berării din Marea Britanie vor fi forțate să se închidă definitiv
scris 5 dec 2022

Multe pub-uri și berării din Marea Britanie vor fi forțate să se închidă definitiv deoarece se vor confrunta cu pierderi importante dacă nu va fi prelungită reducerea facturilor la energie, informează PA Media/dpa.

Într-un nou raport al Frontier Economics, produs pentru British Beer și Pub Association (BBPA), calculele au arătat că, odată cu revenirea facturilor la energie la tariful lor obișnuit începând cu luna martie, pub-urile și producătorii de bere vor avea o pierdere în medie de 20%, scrie Agerpres.

CONFIRMARE DOCUMENT Ce pregătește Guvernul: Toate categoriile sociale care realizează venituri sau primesc prestații sociale să contribuie la plata contribuției de asigurări sociale de sănătate CITEȘTE ȘI CONFIRMARE DOCUMENT Ce pregătește Guvernul: Toate categoriile sociale care realizează venituri sau primesc prestații sociale să contribuie la plata contribuției de asigurări sociale de sănătate

Firmele au beneficiat de schema de reducere a facturilor la energie, dar se confruntă cu o situație incertă după ce aceasta va înceta la sfârșitul lunii martie. Costurile cu energia sunt cea mai mare amenințare și "ar fi și mai letal" atunci când schema de ajutor se va încheia, conform raportului. Acest aspect se adaugă inflației costurilor din alte sectoare ale acestor afaceri, precum alimentele și băuturile și salariile.

Emma McClarkin, directorul executiv al BBPA, a declarat:"O garanție pe termen lung care să garanteze că vor fi echitabile și rezonabile costurile și contractele din domeniul energetic odată cu venirea primăverii nu poate veni destul de repede pentru pub-urile și producătorii noștri de bere. Ei își fac planuri acum pentru lunile următoare și au nevoie de asigurarea că facturile nu vor crește și nu vor elimina complet profiturile. Acest raport demonstrează poziția unică în care se găsește sectorul nostru, vulnerabil la inflația costurilor pe întregul său lanț de aprovizionare, profund conștient de scăderea încrederii consumatorilor și dorind să evite creșterea prețurilor pentru clienți". 

viewscnt
Afla mai multe despre
marea britanie
berarie
pub