NEPI Rockcastle a cumpărat al doilea mall ca mărime din Budapesta, tranzacție de 275 milioane euro

NEPI Rockcastle a cumpărat al doilea mall ca mărime din Budapesta, tranzacție de 275 milioane euro
scris 21 sep 2017

NEPI Rockcastle, compania rezultată în urma fuziunii dintre fondurile sud-africane New Europe Property Investments (NEPI) și Rockcastle, a preluat mall-ul Arena Plaza din Budapesta pentru 275 milioane de euro, intrând astfel, oficial, pe piața imobiliară din Ungaria.

Arena Plaza, cu o suprafață închiriabilă de 66.000 metri pătrați, este al doilea mare centru comercial din Budapesta.

Mall-ul este închiriat în totalitate, printre chiriași regăsindu-se nume precum Bershka, H&M, IMAX Cinema City, KFC, Massimo Dutti, McDonalds, Media Markt, New Yorker, Peek & Cloppenburg, Pull & Bear, Sports Direct, Starbucks, Stradivarius, Tesco și Zara.

ANALIZĂ Cele mai mari 23 de orașe ale României vor atrage spații de retail de 500.000 metri pătrați în următorii trei ani CITEȘTE ȘI ANALIZĂ Cele mai mari 23 de orașe ale României vor atrage spații de retail de 500.000 metri pătrați în următorii trei ani

NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor în sectorul imobiliar din România după numărul de centre comerciale și sedii de birouri și cea mai mare companie imobiliară din Europa Centrală și de Est, vrea să renoveze Arena Plaza și să atragă noi chiriași internaționali, potrivit companiei.

NEPI este prezent în România din 2008. Portofoliul companiei pe piața locală include Mega Mall, Promenada Mall, Vulcan Value Center, Timișoara Shopping City, CityPark Constanța, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galați Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center și alte centre comerciale în întreaga țară, dar și clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din București, City Business Centre din Timișoara și The Office din Cluj.

Săptămâna trecută, compania a anunțat că va investi 50 milioane de euro într-un nou centru comercial la Târgu Mureș, cu o suprafață închiriabilă de peste 50.000 metri pătrați.

viewscnt
Afla mai multe despre
nepi rockcastle
arena plaza
budapesta
achizitie
ungaria